Kertikonyha a családért!

Azt mondják: a háznak lelke van. Szerintem a kerti konyháknak is! 😀 De vajon mikor mondhatjuk ezt teljes bizonyossággal? Véleményem szerint akkor, amikor “élet” kerül bele.

Mi kályhások nem teszünk mást, mint építőanyagot rakosgatunk egymásra, szabályosan, előre megtervezett módon. Építőanyagból építményt hozunk létre. Otthon viszont akkor lesz belőle, amikor azt belakják a kedves megrendelők. Amikor rendezgetik és keresik azt a bizonyos <<érzést>>, amitől jó benne lenni.Egy jó kerti konyhában mindenki jól érzi magát. A berendezéskor arra kell törekedni, hogy ezekben a helyiségekben minden érzékszerv lelje örömét, még a szem is. 🙂 Annál több időt töltünk a kerti konyhában, minél jobban alkalmazkodik az igényeinkhez és szokásainkhoz.

Ezt a kerti konyhát egy kedves család elfoglalt anyukájának készítettük. Fontos neki, hogy mindennap friss ebéd kerüljön a család asztalára, de az is fontos, hogy gyorsan és időben végezzen vele. Ami viszont a legfontosabb, hogy a főzéssel ne vegye el a gyerekektől a kertben játszás és a levegőzés örömét. A kerti konyhában ő is tudja végezni a feladatát, viszont a gyerkőcöket is szemmel tudja tartani. 

Elnézve a birtokba vett és berendezett konyhát, itt biztosan sok időt fognak tölteni a háziak, és teszik majd ezt szeretetből és nem kötelességből.