Gyönyörú kerti konyha

Valljuk be, imádunk a szabadban étkezni! A kültéri étkezésnek van egy gyönyöre. Nincs annál jobb, mint amikor csicseregnek a madarak, susognak a fák és bennünket a családtagjaink, legjobb barátaink vesznek körül a megterített asztalnál. Azt is tudjuk, hogy a szabad levegőn még a rossz étvágyú gyerekek is erőre kapnak! 😀

A zárt terektől távol már nem érvényesek a szigorú szabályok, indulhat az önfeledt szórakozás, futkosás, hangoskodás! Nem gond, ha leesik egy falat, hiszen nem kell óvni a méregdrága padlót vagy szőnyeget. Ez a szülők számára is megkönnyebbülés, hiszen nincs se unalmában nyafogó gyerek, se rendetlen ház – az azt követő takarítással. Nem kell aggódni a ragacsos ujjak és kiömlött italok miatt sem! 
Ami viszont a legfontosabb, hogy nem kell ehhez a remek programhoz még elutaznunk sem, ha van egy remekbe szabott, jól átgondolt kerti konyhánk!

Visszajárók voltunk ennél a kedves családnál, ahol a talajmunkáktól kezdve a utolsó burkolásig mindent mi csináltunk. Vagyis az nem teljesen igaz, hogy visszajöttünk, mivel most egy teljesen új helyszínen dolgoztunk lévén, hogy az előző házukat értékesítették azzal a kerti konyhával együtt, amit korábban építettünk náluk! Viszont, azt annyira megszerették, annyira jól érezték magukat benne, hogy az új otthonukat sem tudták elképzelni nélküle!

Ugyan még nem nyerte el az építmény végleges formáját, de már így is elképzelhető, hogy hány és hány remek órát töltenek majd a háziak együtt szeretteikkel. Várat még magára a tető, majd amikor az is készen van, akkor kerül rá a vakolat. Természetesen felkerülnek majd az ajtólapok is a remekül megtervezett tárolókra, szekrénykékre.

Ami a fogásokat illeti, 3 rétegű kemence segít a saját kenyér, a kelt tészták vagy éppen a ropogós csülök megsütésében. Grillező, bográcsozó, tárcsázó is kialakításra került, így bármihez is legyen gusztusuk, szinte mindent meg tudnak valósítani. A háziasszonynak vagy éppen az aktuális szakácsnak is kényelmes dolga lesz, hiszen sok-sok tároló és előkészítő áll a rendelkezésére. Így biztosan nem kell beszaladgálnia a házba, a vendégekkel együtt élvezheti ezeket a kellemes perceket. Főzőlap, hőlégkeveréses sütő és egy beépített hűtő is emeli a komfortérzetet.

Szívből kívánjuk, hogy érezzék benne nagyon jól magukat! 
Köszönjük másodjára is a megtisztelő bizalmukat!