Ti inspiráltok!

Évszaktól függetlenül – hála nektek – sok a dolgunk. Nálunk nincs klasszikus értelemben vett szezon. A nyár azonban, mégis sűrűbb, mivel szinte mindenki erre az időszakra, a fűtési szezon utáni hónapokra időzíti a felújítást, átalakítást.
Ez azt is jelenti, hogy nagyon ritkán jutunk el a nyári hónapokban szabadságra, így próbáljuk a munkában megtalálni a (fel)üdülést. Jó érzés, hogy a fantáziátoknak köszönhetően, mindig valami újdonságot építünk, valamit, ami más, mint az előző. Ez rengeteget segít abban, hogy ne fásuljunk be, hogy mindig új erőre kapjunk. Munkáról munkára találkozunk új elképzelésekkel, formákkal, anyagokkal….és persze szimpatikus, megnyerő családokkal.
A legutóbbi munkánk is más volt, mint a többi. Viszont olyan lelki töltést kaptunk tőle, hogy alig vártuk, hogy megmutathassuk nektek!
Csodálatos, inspiráló környezetben dolgozhattunk, ahol maga az ottlét felért egy kikapcsolódással. Egy olyan hely, ahol szinte érezni a levegőben az otthon illatát. Egy hely, ahol minden olyan magától értetődően a helyén van. A mediterrán jellegű családi ház a háziasszony elképzelései alapján épült, szépült és vált ízig-vérig otthonná. Egyértelmű volt, hogy a megálmodott kerti konyhának tökéletesen be kell simulnia ebbe a környezetbe, követve a ház stílusjegyeit. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen minden – ehhez szükséges magas minőségű – anyag a rendelkezésünkre állt. A konyhának közvetlen kapcsolata van a házzal és a kerttel is, így tökéletes kényelmet nyújt, sőt teljes védelmet is az időjárás viszontagságai ellen. Ízléses és roppant praktikus elrendezés, letisztultság jellemzi. Már építés közben is látni véltük a tökéletes, jól elképzelt végeredményt, de az építményt igazán a gyönyörű travertin mészkőburkolat hívta életre. Ez adta meg neki azt a már-már minimalista, minden eklektikus sallangtól mentes pluszt, amitől előjött a hűvös, ám mégis szívet-lelket melengető eleganciája. A travertin típusú anyagokat a meleg színárnyalatok és a mozgalmas felületek jellemzik, így nem volt kérdés a létjogosultsága ebben a konyhában.
Elkészítő asztalok, hűtők és konyhasziget segíti a háziasszonyt a munkában, hogy ne csak a berendezéssel, hanem a feltálalt ételekkel is ki tudja fejezni, hogy ez az otthon a mindene. Ami a konyhai kiegészítőket illeti, azok is teljes mértékben illeszkednek ahhoz a minőséghez, amit a konyha anyaga és külleme képvisel. Szilgránit mosogatótálca és blanco csaptelep került felszerelésre, hiszen a tökéletesség a részletekben (is) rejlik.
Kialakítottunk a konyhában egy háromrétegű kemencét, grillezőt és tárcsázási lehetőséget , de megtalálható benne az elektromos főzőlap is. Ezzel a hagyományos és új generációs kombinációval valóban elkerülhető, hogy bármiért is be kelljen szaladgálni a „benti” konyhába.
Köszönjük a bizalmat! Köszönjük az élményt! A teljes mértékben közreműködő hozzáállást! És azt, hogy általatok megint fejlődtünk, inspirálódtunk, új erőre kaptunk!