„minden kéznél kertikonyha“

Két ember sem egyforma, így a pihenést is másképpen képzeljük el legtöbben.
Vannak, akik aktívan, míg mások passzívan szeretnek lazulni. Vannak, akiknek otthon tölteni a hétvégét kész büntetés, mások alig várják, hogy elvonuljanak a világ elől a kertjük legvégébe.
Vannak, akiknek nem számít, hogy esik az eső és fúj a szél, ők csak túrázással,
a természetben érzik jól magukat, másoknak nincs nagyobb felüdülés, mint egy finom bográcsos otthon, a családtagjaik társaságában.
Kertes házak már-már nélkülözhetetlen részét képezik a kerti grillezők, a szalonnasütő- és bográcsozó megoldások, de azok, akik imádnak otthon lenni, leginkább komplett kerti konyhában gondolkodnak.
 
Amennyiben Te is szeretsz otthon lenni, ez valószínűleg azt jelenti, hogy az otthonod pontosan olyan, amiben jól érzed magad:
barátságos, komfortos, meghitt.
Ez azt is jelenti, hogy kerti konyha építtetése esetében is nagy hangsúlyt érdemes arra fektetni, hogy a kerti konyhád is ilyen legyen!
A szabadban sütés-főzés élménye nem csupán az egyedi, utánozhatatlan ízű ételek elkészítésében rejlik.
Előnye az is, hogy az ételszagot ez esetben nem szükséges fél napon át szellőztetni a lakásból.
A félig nyitott kerti konyhában elfogyasztott ebéd vagy vacsora pedig egészen másként esik és megészen más ízű, mint a szűkebb zárt konyhában vagy étkezőben tálalva.
Legutóbbi munkánk, ez a „minden kéznél kertikonyha“ egy olyan családnál épült, akik szeretnek otthon lenni,
az együtt töltött időt szeretik tartalmasan, főzőcskézéssel tölteni úgy, hogy minden kézre álljon.
Ebben egy grillező, tárcsázó és bográcsozó triója lesz a segítségükre, amit kiegészítenek az előkészítő felületek és a tárolók. (Ez utóbbiakra még készül az ajtó.)
Indukciós főzőlap, sütő mosogató és hűtő teszi teljessé a kényelmet, hiszen ezek nélkül már szinte elképzelhetetlen egy gördülékenyen használható kerti konyha.
Igen, jól látjátok, hogy az építményben helyet kapott egy külső levegős kandalló is, melyet hőtárolós anyagokkal burkoltunk be. Természetesen nem nyári használatban lesz, hanem a kerti konyha téliesítése után fogja szolgáltatni a meleget.
Ez egy nagyon jó ötlet, ha télen is szeretünk olyan ételeket készíteni, amik a rendes konyhában nem kivitelezhetők vagy olyanokat, melyek előkészülete nagyobb kosszal jár.
Ez a kompakt kerti konyha tökéletes kiegészítője a család, modern, minimál stílusban készült házának.
Azt kívánjuk: legyen sok örömük benne és töltsenek benne nagyon sok kellemes és feledhetetlen órát szeretteik, barátaik körében.
 
Köszönjük a megrendelést és a bizalmat! 😇