A nyugalom szigete

Van, hogy nem magunktól kényszerülünk arra, hogy lassítsunk, lenyugodjunk. Ez a mostani időszak ilyen. Nehéz ilyenkor egy olyan helyről beszélni, ahová jó visszavonulni, ami maga a nyugalom szigete. Pedig a boldog élet csak a csend és nyugalom atmoszférájában tud megfoganni. Kell egy hely, ahol magunkba szállhatunk, átértékeljük a mögöttünk álló napot, beszívhatjuk a friss levegőt, egybe olvadhatunk a természettel.
Csodálatos mátrai környezetben építettük ezt a kerti konyhát, amit gyönyörűen közrefognak a növények, így szinte a természet része.
Egy kedves, barátságos család nyári étkezéseinek lett a helyszíne.
Tökéletesen alkalmas passzív és aktív pihenésre, egy jó baráti vagy
családi beszélgetésre, borozgatásra, kikapcsolódásra.
A méretek miatt egy helyen kapott teret a kemence, grillező, tárcsázó. Mindhárom funkciót ellátja egyben. Így egyébként nagyon praktikus, helytakarékos, miközben minden konyhatechnológiát kielégít.
A bográcsozó – melyet szintén mi készítettünk – kicsit kintebb kapott helyet. Így, ha fával főznek rajta, nem irritálja a felszálló füst a vendégeket. Arra is alkalmas, hogy a férfiak külön vonuljanak egy sörrel, szóval tartva a szakácsot.
Természetesen a mosogatási lehetőség is van a kerti konyhában és
a használati tárgyak tárolása is megoldott.
Szeretettel kívánjuk, hogy kellemes nyári napokat töltsenek itt együtt használóik és azt is, hogy a tavaszi, első napsugarak megjelenésekor már csak múlt időben beszéljünk a járványról!