Ki a természetbe!

A dal szerint azért nem jó erdő szélén lakni, mert sok fát kell hasogatni. 😃 🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾
De ez sokakat nem rettent vissza, sőt legtöbbünk szívesen lakna zöldterület közelében. Egy kutatás is kimutatta, hogy a természetvédelmi területeken, erdőkben élők az átlagnál hosszabb életre számíthatnak. A természetben töltött idő a depressziót és a szorongást is csökkenti, főleg ha úgy lehetünk a közelében, hogy egy remekül megtervezett kerti konyha szolgálja a kényelmünket!
🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾
Egy csendes, kicsit a világtól elvonuló, hangulatos tanyán volt
alkalmunk dolgozni legutóbb. A természet háborítatlan csendjét
csak a mi szerszámaink zavarták fel időnként. Ez egy igazán komplex munka volt, mivel a nulláról, pontosabban egy teljesen sík területről kezdtük, először talajmunkával, majd betonozással, térkövezéssel. A kedves megrendelő kívánságát teljesítve 3 rétegű búbos kemence, füstölő, grillező, tárcsázó és bográcsozó kapott helyet az építményben. Így – legyen szó bármilyen konyhatechnológiáról is – szinte bármilyen étel elkészíthető majd. A 3 réteg, úgy működik, mint valami hőszigetelő, így hosszabb ideig tartja a meleget. Ezzel lehetővé téve, hogy több étel is elkészüljön benne egymás után.
A füstölő is nagyon hasznos, mivel az ételek ízesítésére és tartósítására szolgál. Különféle húsok, kolbászok, szalámik, halak, szárnyasok, sajtok ízesíthetők és tartósíthatók egy jól megépített füstölő belsejében.
Sok előkészítő és tárolási lehetőséget alakítottunk ki a konyhában.
Ezzel nemcsak lesz elég hely az alapanyagok feldarabolására, de a
maximális helykihasználással a rendetlenség is elkerülhető lesz.
Ami a kényelmet illeti mosogatótálca, csaptelep, hőlégkeveréses sütő, főzőlap és hűtő is kerül majd tavasszal az építménybe. Akár mennyire is imádjuk a természetet, a modern embernek ezek a berendezések már hozzátartoznak a mindennapjaihoz.
🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾🌲🌳🌾
Ezúton is köszönjük a megrendelést, a bizalmat és azt a nagyszerű baráti légkört, amiben dolgozhattunk! Nagy örömünkre szolgált, hogy végig teljes összhangban zajlott az együttműködés.