Jó gyermekek mind örülnek, kályha mellett körbe ülnek …

„Jó gyermekek mind örülnek, kályha mellett körbe ülnek, aranymese, áhítat minden szívet átitat.“
🌲🌟✨☃️🌨❄️🌫🌲🌟✨☃️🌨❄️🌫🌲🌟✨☃️🌨❄️🌫
Nincs is annál szívet melengetőbb érzés, mint amikor a karácsony havára egy meleg kandalló teszi fel a koronát! Az év legszebb ünnepe ez, amikor mindennél jobban vágyunk egy kis melegségre, otthonosságra, amikor jó felidézni a gyermekkorunk emlékeit. A hosszú decemberi estékén jól esik a kandalló és egy pohár bor mellett hangolódni a karácsonyra!
🌲🌟✨☃️🌨❄️🌫🌲🌟✨☃️🌨❄️🌫🌲🌟✨☃️🌨❄️🌫
Legutóbbi munkánknak, ennek a impozáns hőtárolós kandallónak a kedves megrendelői is hasonló élményre vágytak, amikor arról álmodoztak, hogy ezen a szentestén már egy ilyen építmény ontja magából a napsugarakra emlékeztető meleget! Az otthonosan kialakított padkájával, a fatárolójával karácsonyi filmekbe illő, idilli kép tárul elénk.
Az otthon melege, a tűz ropogásának hangja, a lángnyelvek táncának látványa ösztönös igényünk, amelyet egy ilyen kandalló biztosan előcsalogat belőlünk.
Tudjuk, hogy a karácsonyi előkészületek jókora szervezést igényelnek a részetekről, hiszen időre kell mindennek elkészülnie, így mi sem rabolnánk tovább az időtöket egy hosszabb poszttal.
Beszéljenek helyettünk a képek!