Pont elég!

Mindet szeretem <3 egytől egyik, de mindig lesznek kedvencek. Ez lett az egyik. Hogy miért? Valahogy olyan komplex, egyben van. Praktikus, megfizethető, mégis igényes és minden igényt kielégítő. Ha röviden szeretném jellemezni: Pont elég! 😀

Sokan kérnek tanácsot, hogy mégis mekkora legyen a kerti konyha? Vajon elég lesz-e, amit elterveztek? Nem fogják-e később megbánni, hogy nem építtettek nagyobbat? Ez annyi mindentől függ!

👉 Mire szeretnék használni? 
👉 Mekkora a család?
👉 Mekkora a baráti kör?
👉 Milyen gyakran szeretnék használni?

A képek elárulják, hogy ebben az építményben pontosan ugyanazok a lehetőségek rejlenek, mint nagyobb, méretesebb társaiban. Arányos, gusztusos, jól megálmodott darab. A háziak ízlését dicsérő burkolat barátságos, meleg hangulatot áraszt, de ezzel egyidejűleg mégis eleganciát kölcsönöz az egész műnek.

A mészkő burkolat, ami a pultra kerül még úton van, ahogyan az asztalos által készített ajtók is.

Természetesen kerül rá még tető is, hiszen valahol attól válik konyhává. A tető teszi teljes egésszé, széppé és arra is alkalmas, hogy egy kis nyári záportól sem kell megfutamodnia a vendégseregnek. Viszont nem csak esztétikai és funkcionális kérdés, hiszen komoly szerepe van abban, hogy védje, ellenállóbbá tegye az építményt az időjárás viszontagságaival szemben.