Amikor jó otthon lenni!

Sokszor úgy érezzük, rohan a világ, fáradtak vagyunk, unjuk már a nagyvárosi forgatagot. Mindez nem számít, amikor hazaérünk és az otthonunk hangulata feledteti velünk a hétköznapi teendőket és kellemetlenségeket.

Környezetünk színei, hangulatai, bútorai, berendezési tárgyai hatással vannak hangulatunkra. Az, hogy milyen érzés fog el bennünket otthonunkba lépve, attól függ, mennyire alakítottuk életterünket a saját és családunk kényelmére, elvárásaira. 
Nincs is annál nagyszerűbb, amikor a háznak közvetlen kapcsolata van egy klassz terasszal és egy csodálatos kerttel. A családi házakban nyáron az étkezések zöme a kertben zajlik, és a konyha közvetlen kertkapcsolata lényegesen megkönnyíti a háziasszony munkáját. Ennél már csak az lehet kényelmesebb és praktikusabb, ha a háziasszony (vagy házigazda) egy, a teraszon kialakított alkalmatosságon, a vendégek szeme láttára tudja elkészíteni az ételt.

Legutóbbi munkánk ez a 3 rétegű alagút kemence grillezővel és tárcsázási lehetőséggel. Az alagútkemence nagy hatásfokú, hatékony sütést tesz lehetővé. Az ételek tekintetében olyan eredményt érhetünk el, mint egy hőlégkeveréses sütőben. Kitűnően alkalmas például kenyérsütésre. De természetesen minden más étel is ízletesen elkészül benne. 3 rétegének köszönhetően hőtároló képessége kiváló, nehezebben hűl ki, így a hosszabb sütési időt igénylő ételek elkészítésére is tökéletesen alkalmas.

Amikor a teraszon helyezünk el egy ilyen építményt, figyeljünk arra, hogy a várható szükségleteknek megfelelően alakítsunk ki mindent. Figyeljünk oda, hogy mindennek maradjon hely, akkor is, ha 10-20 embert szeretnénk vendégül látni, leültetni. Körültekintően, ténylegesen megtervezve fogjunk bele egy ilyen beruházásba, ahol nem biztos, hogy az aktuális divathullámok vagy az interneten fellelhető megoldások a legmegfelelőbbek.

‼️De természetesen, mi mindenben segítünk ‼️

UI.: A lábazati részt a kedves megrendelő maga csinálja majd, úgy lesz teljes a sütögető. 🙂