Tudom, hogy építményt vártok, de most egy kicsit mással jöttem!

Tudom, hogy építményt vártok, de most egy kicsit mással jöttem!
Igaz, ennél a kedves családnál építettünk egy csodaszép, 50 m2 kerti konyhát, de nem szeretném még megmutatni nektek. Ennek az az oka, hogy hátra vannak még az ácsmunkák. Összességében majd azokkal az elvégzett munkákkal lesz látható a konyha komfortja, szépsége, praktikuma….minden bája.
Amíg viszont az ácsra vártak a háziak, mi leburkoltunk egy 80m2-es teraszt! Talán, emlékeztek, hogy egy korábbi posztomban leírtam, hogy már burkolást is tudunk vállalni teljes körűen.
A kültéri burkolatok kiválasztásánál az aktuális trendeken túl egyéb, fontos szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ilyenek a kopásállóság, az anyag összetétele, a mérete…Itt négyféle méretű greslapot használtunk, így formáltuk optikailag a burkolni kívánt felületet. A greslap összetétele agyag, homok és más természetes anyag, melyeket magas hőfokon égetnek ki, így válik a vízzel szemben ellenállóvá, amit fagyállónak nevezünk.
A kültéri greslapok tisztítása hasonló, mint a beltérieké, de akár slaggal vagy magasnyomású mosóval is megszabadulhatunk a rárakódott kosztól.
Arra figyeljünk oda, hogy garázs, vagy a kocsibeálló környékén, vagy olyan részeken, melyek erősebb igénybevételnek vannak kitéve, ajánlott a speciális kültéri lapok alkalmazása.